CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS 2018

El Club Tennis Natació Sant Cugat convoca eleccions per escollir el president i els membres de la Junta Directiva del Club.

La convocatòria respon al que estableix l’article 32.b dels Estatuts del CTN Sant Cugat, que determina que cal convocar eleccions en cas que la Junta Directiva quedi reduïda a menys d’un terç dels seus membres, circumstància que es dona en l’actualitat.

A través d’aquest lloc web, el Club anirà informant de totes les novetats entorn al procés electoral, com la pròpia Convocatòria d’eleccions. D’igual manera, els candidats a la presidència del Club disposaran d’un espai des d’on fer arribar als socis les seves propostes.

Vídeo de la campanya per la presidència del Club Tennis Natació Sant Cugat. No deixeu de veure el vídeo. Segur que us agradarà veure moltes cares conegudes.

638 182 230

Estigues al dia de la nostra campanya a través del grup de Whatsapp http://bit.ly/XaviPruneraCTNSC (només lectura). Si vols fer alguna consulta sobre el nostre programa, pots fer-ho enviant un whats a aquest número.

equip.anavaldes@gmail.com

Si tens alguna inquietud, pregunta, proposta o comentari, estem a la teva disposició. Contacta amb nosaltres a equip.anavaldes@gmail.com

Gràcies!!! Candidatura Ana Valdés.