La setmana del 29 de maig al 3 de juny, les pistes del Club Tennis Natació Sant Cugat van ser escenari d’una prova del Circuit Absolut de Tenis. Un total de 75 jugadors i jugadores van lluitar per arribar a les finals de dissabte.

En el quadre femení la campiona ha estat Esther López, cap de sèrie número 1 del torneig, que va vèncer la final davant l’Aina Domingo, substituta de la cap de sèrie número 2 del quadre, per 6/4 6/0.

La final masculina, que va ser molt renyida, va enfrontar el soci del CTN, Adrià Soriano, i Nikola Sánchez-Izquierdo. Aquest últim es va imposar al súper tiebreak (10/7), després d’empatar a un set (3/6 6/3).