Avantatges per a socis

Us presentem VIPgrup! VIPgrup és un grup d’empreses que ofereixen als socis del nostre club avantatges i descomptes especials en els seus serveis i productes. Consulteu les ofertes puntuals i vals de descompte!

Per a qualsevol informació us podeu adreçar a Silvia Raventós

sraventos@ctnsc.org

o trucant al 610 78 18 33

0% Gluten Una nova franquícia de fleques sense gluten és a punt d’obrir les seves portes a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Es tracta del cinquè establiment que la cadena [0% Gluten] obre en poc més d’un any, per oferir una carta de productes pensats per l’adequada alimentació de les persones que pateixen celiaquia i, de forma totalment inclusiva, per a tots els que desitgin gaudir d’una alimentació saludable que aporti, a la seva elecció gastronòmica, el 100% de confiança, el 100% de salut i el 100% de sabor.

Entrevista a Cugat.cat

Promoció: 10% de descompte

Contacte: Jordi Guix

Telèfon: 93 850 67 02

Email: jordiguixll@gmail.com

Neptuno Escola nàutica situada al Port Olímpic de Barcelona, on impartim cursos i pràctiques per a totes les titulacions nàutiques esportives. Promoció: 10% de descompte a tots el socis amb el codi CTNSC10

Propers cursos de de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo i Patró de Navegació Bàsica a Sant Cugat. Inici el 18 de Setembre.
Horari: dimarts i dijous de 19:30 a 21:30h (PNB només dimarts). Anima’t i gaudeix d’un 10% de descompte!

Contacte: Port Olímpic de Barcelona – Moll de Marina, 3
Telèfon: 93 224 71 99

nauticasantcugat.com

Clínica Oftalmològica Rubí  Tens la vista cansada? En la Clínica Oftalmològica Rubi t’ajudem!

Contacte: C/ Miguel de Cervantes 134, 2ª planta – Rubí

Telèfon: 93 699 58 66

Email:  clinica@corocular.com

clinicaoftalmologicarubi.com

Koala Energy Una gestoria energètica especialitzada en la reducció de la factura energètica.
Per afrontar mesures d’estalvi energètic és imprescindible saber l’origen del consum.

Contacte: German Alcalà

Telèfon: 627 52 46 21

Email:  oriptom@koala-energy.com

www.koala-energy.com

Camp Base Botiga de material de muntanya, lleure i senderisme.

Document promoció camp base

Contacte: Carles Jodar

Telèfon: 93 62 22 413

Email: carles@campbase.es

www.campbase.es

Càrites Projecte PAIDÓS específic per a l’atenció integral a famílies i infants en situació de risc d’exclusió social, amb l’objectiu de fer front a un dels problemes més greus que, en opinió dels principals especialistes en matèria de pobresa, té avui la societat catalana, que és el de la pobresa en la petita infància.

Promoció: Col·laboradors

www.caritas.es

Dani Marin Estilistes Perruqueria i estilisme situada al Parc Central de Sant Cugat.

Promoció: Descomptes especials

Contacte: Dani Marin

Telèfon: 93 675 95 56

Email: danimarinestilistes@gmail.com

Deutsche Akademie Som una escola ideal on aprendre a comunicar-se satisfactòriament en Alemany o Català i/o Castellà per a estrangers: Deutsche Akademie és Centre Examinador Oficial Internacional, a Sant Cugat des de 1999, i ofereix una gran mena de cursos i horaris per a totes les edats en petits grups, amb una metodologia dinàmica i professorat nadiu llicenciat especialitzat.

Promoció: 5% de descompte en el cursos grupals ja siguin d’alemany o castellà

Contacte: Alberto Acedo / Pau Bringué

Telèfon: 93 675 27 27

Email: centre.alemany@deutsche-akademie.com

www.deutsche-akademie.com

NYTTA Nytta Sport és un centre de capacitació personal i de salut, ubicat en ara també al Club Tennis Natació Sant Cugat. Ofereix serveis d’electroestimulación també coneguts com electrofisi, entrenament funcional, entrenaments de grups reduïts, pilates, ioga, fisioterapia, osteopatia, quiromassatge i nutrició. Consta dels millors entrenadors personal, fisioterapeutes i osteòpatas per donar un servei òptim i totalment personalitzat als seus associats.
A més compta amb la última tecnologia en rehabilitació: Indiba i Ondas de xoc.

Grup Santasusana Assegurances Es tracta d’una Empresa familiar de tercera generació, sent destacable que fins al día d’avui, solsament s’ha dedicat en exclusiva al món assegurador, intentan donar sempre el màxim servei als clients.

Promoció: Descomptes en pòlisses de salut

Contacte: Francesc Santasusana

Email: fsantasusana@santasusana.com www.santasusana.com

home to home Per què home to home? · 25 anys d’experiència enviant estudiants a l’estranger amb programes d’immersió lingüística. · Més d’11.000 persones viatgen amb home to home cada any. · Equip format per professionals i assessors amb àmplia experiència en el sector. · Serietat i servei molt personalitzat. · Línia d’atenció al client 24h. · Àmplia selecció de programes per triar.

Promoció: 5% de descompte en els nostres cursos d’estiu en anglès, tant en el campament Harry Potter Summer Camp (al Baix Empordà), com en els nostres viatges a l’estranger. Document oferta

Contacte: Noemí

Telèfon: 93 864 88 86

Email: info@hometohome.es

Racc (Reial Automòbil Club de Catalunya) Promoció: 10% descompte pels socis del club (no acumulable a d’altres ofertes)als cursos de l’autoescola 5% descompte comprant els seus viatges a Racc Sant Cugat Rbla. Ribatallada, 20 (93 675 90 32)

Promoció especial CTNSC

Contacte: Montse Martinez

Telèfon: 935879067

Email: montse.martinez@racc.es

raccsantcugat.traveltool.es

Suau i net Centre de rentat de vehicles amb 15 anys d’experiència a Sant Cugat. Oferim diferents serveis; rentat Bàsic, Complert, Fórmula 1, Integral, Tapiceries, Sistema de Pértiga, tractaments d’ozó i autoneteja de mascotes Can Rentat. Estem davant del Centre Comercial Eroski i benzinera Repsol. Obrim de dilluns a dissabte de 8.00 a 20.00 i diumenges i festius de 9.00 a 14.00

Promoció: Descomptes i promocions especials per els socis del club. Fins el 30 de juny 20% de descompte rentat Fórmula 1 (rentat, encerat, assecat i aspiració interior) Porteu el carnet del club. Tiquet promocional rentat de cotxe Suau i net

Contacte: Marc Velasco

Telèfon: 93 590 16 69

Email: marc@marcove.com

www.suauinet.cat

Supermercat Condis

Promoció: Vine al teu CondisLife Diferent i aprofita el 10% de descompte!!! Document descompte
Servei a Domicili Gratüit a partir de 60€ de compra.

Contacte: Eduard Corbera

Telèfon: 93 674 44 30